Ny systemudvikler søges

Vi får løbende nye kunder, så vi har brug for en dygtig udvikler til vores team
 • Har du lyst til at udvikle et IT-system som er livsnerven for vores kunder?
 • Trives du med hurtige resultater af din indsats?
 • Vil du være med til at præge det færdige produkt? – ofte i dialog med vores kunder
 • Er du typen der tænker generelt før specifikt? – så vi ikke laver tingene flere gange
 • Kan du li’ at kode i JavaScript? – og er du go’ til det?
Så er du den kollega vi mangler!

Om Tracelink

Hos Tracelink arbejder vi med udvikling af software til produktions­plan­lægning, -styring og -dokumentation. Vi holder styr på processer, kalendere, mennesker, timeforbrug, råvarer og maskiner hos vores kunder i en række forskellige brancher, bl.a. maskinfabrikker, medicinsk udstyr, stål, autolakering, landbrug, handel m.v.

Tracelink er et stand-alone system, som er modul opbygget, så systemet kan tilpasses den enkelte virksomheds behov og ønsker. Kunderne bruger systemet på en række medier – lige fra mobiltelefonen i marken til store 60” fladskærme, hvor man via Tracelinks kontrolpanel kan følge alle aktuelle produktioner og processer med live opdateringer. Alle moduler kan i stor grad parameterstyres og tilpasses med ekstra felter, formularer, mv.

Teknologi

Tracelink er en moderne cloud løsning som afvikles i en browser og på en mobil/tablet. Vi arbejder med en REST backend som er skrevet i PHP/MySQL og klienter, der er skrevet i JavaScript – på PC via en web browser og på mobil gennem en app. Dvs. at vores forretningslogik i stort omfang er skrevet i JavaScript, som afvikles både gennem en browser og ved brug af nodeJS. Vi benytter vores eget UI-framework, så der skal ikke bruges tid på at fintune UI – og samme interface til framework for både web og mobil.

Herudover har vi en række integrationer til eksterne systemer, f.eks. e-conomic, Microsoft NAV, Forsikring & Pension, grossister, m.fl. Ønsker kunder specialtilpasninger, og kan vi ikke se, at andre kunder har brug for det, bygger vi det op gennem brug af en lang række ’hooks’ rundt i basiskoden.

Af teknologier som vi benytter, kan nævnes:

 • REST/Ajax
 • MySQL
 • JavaScript/NodeJS
 • WebSocket (ActiveMQ Apollo)
 • SOAP (integrationer)
 • jQuery
 • Cordova PhoneGap
 • GitHub, Linux, Ubuntu

Om dig og jobbet

Den ideelle profil er en udvikler, der hurtigt kan sætte sig ind i en problem­stilling, generalisere problemet, ser løsningen og så kode funktionaliteten. Samtidig kan du hurtigt danne et overblik over eksisterende kode, finde fejl og rette dem.

Derfor har du nok nogle års erfaring, og er skarp til at analysere og skrive effektiv kode – og du tænker generelt når du koder og ikke specifikt. Dit tekniske fundament er godt, du har sikkert en bred forståelse af IT-arkitektur og da 90% af vores kodebase er programmeret i JavaScript, er det et must at du har erfaring med JavaScript og debugging i en browser, samt kender til XHR/Ajax. Har du viden om ERP-systemer generelt, eller måske ved du lidt om bogføring, vil det være en fordel, men ikke et must. Du trives også med en til tider travl hverdag, hvor der skal holdes mange bolde i luften.

Som udvikler hos Tracelink får du ansvar for hele stakken, så skal du kode et nyt modul, så skal hele kæden tænkes igennem. Du vil få indflydelse på både teknologivalg og funktionalitet fremadrettet, hvor vi vil have fokus på at skalere Tracelink på både kunder og funktionalitet de kommende år.

Om os

Vi bor i Risskov i det nordlige Aarhus. Her kan vi tilbyde gode lokaler, parkering og en uformel omgangstone hvor der tit er eftermiddagskage. Vi er et lille team, så vi har hverken personalehåndbog eller snørklede regler. Vi er fleksible og brænder for det vi laver og det vi hjælper vores kunder med.

Lyder ovenstående interessant og synes du, at dine evner matcher udfordringen, så send os dit CV og en ansøgning på job@tracelink.dk – gerne snart, for vi står og har brug for dig!

Har du spørgsmål til jobbet, er du velkommen til at ringe eller skrive til Claus på 2444 9744 – cbn@tracelink.dk.