Sporbarhed på materialer og bærende konstruktioner | Tracelink

Tracelink logo

Er der styr på planlægningen?

Tracelink er et softwaresystem til planlægning af byggeriarbejdet og dokumentation af bærende konstruktioner med DS 1140. Vi holder styr på al din data i skyen.

Byggeri

Tracelink anvendes af aktører på byggepladsen bl.a. for at sikre:
  • Sporbarhed på materialer
  • Sporing og forbrug af værktøj
  • Dokumentation af konstruktioner
  • Mangellister
  • Tidsregistrering

Moduler

En Byggeri-løsning indeholder typisk følgende moduler:

Sporbarhed på materialer

Dine kunder og myndighederne stiller ofte krav til de anvendte materialer og til dokumentation af, at kravene er overholdt - f.eks. i forhold til EN 1090 og ISO 3834. At håndtere dette er kernen i Tracelink. Med QR-koder markerer I jeres materialer og knytter al relevant dokumentation til koderne.

Sporing & forbrug af værktøj

For en stor del af virksomhedens værktøj, er der krav til regelmæssig egenkontrol og evt. kalibrering. Når du bruger værktøj, som er registreret i Tracelink, kan du dels registrere det løbende forbrug, og dels får du advarsler, hvis værktøjet nærmer sig sidste frist for kontrol eller kalibrering.

Dokumentation af konstruktioner

Med Tracelink på din smartphone, kan du løbende dokumentere samlingen af konstruktioner i overensstemmelse med tegninger, som i forvejen er lagt ind i databasen. Det gør du nemt via kamerafunktionen, hvor billeder lagres direkte på tegningen - eller ordren - i Tracelink.

Mangellister

Ved overdragelse af byggeri – eller blot dele af det – bliver der ofte udarbejdet en mangelliste. Med Tracelink har du og dine medarbejdere mulighed for løbende at registrere kendte mangler og derved spare tid ved overdragelsen.

Tidsregistrering

Tidsregistrering ligger i naturlig forlængelse af Tracelinks dokumentation af processer. Når du i forvejen bruger appen til at registrere processerne, er det nemt samtidig at registrere tidsforbruget knyttet til hver enkelt udførte ordre. Registreringen kan bruges til fakturering eller efterkalkulation.

DS 1140

Foretag kontrol af arbejdet med alt fra kontrolpunkter og billeder dirkete på byggepladsen via app. Vi tilbyder produktspecifikke skabeloner til at danne kontrolplan og kontrolrapporter, som gemmes i en digital mappe. Læs mere her.

Pris

Tilbud beregnet specifikt til dig

Alle virksomheder har forskellige behov til styring af arbejdet. Derfor kan systemet tilpasses flere forskellige arbejdsbehov. Det betyder, at prisen afhænger af den løsning, du har brug for.

Tag fat i os på mail eller telefon, hvis du er interesseret i at vide mere.

Book en gratis demo og hør, hvordan vi kan hjælpe din virksomhed

Kundecase

Vi har talt med et par stykker af vores kunder om deres oplevelse af systemet. Her bringer vi historien fra Brøndum Stål, der har CE-mærkning på deres stål med EN 1090:Fokus på brugervenlighedBilligt, nemt og hurtigtFleksibel uddannelseVejledninger og support

Gratis demo