ERP effektiviserer virksomheden - book gratis demo | Tracelink
Tracelink holder styr på arbejdsprocesserne

Få en tilpasset løsning ud fra dine behov og gør arbejdsdagen i din virksomhed nemmere

Book en
gratis demo

Er du parat til at digitalisere din forretning?


Tracelinks produktionsstyring er det oplagte MRP-system til at håndtere ordremodtagelser, lagerstyring, vareindkøb m.m.

Book en demo allerede i dag, hvor vi præsenterer dig for Tracelink.

Vi sidder klar til at svare dig mandag til torsdag fra kl. 8.00 til 15.00 - og fredag fra kl. 8.00 til kl. 14.00.

Services

Vi har optimeret forretningen for over 200 virksomheder

Når du digitaliserer virksomheden, får du bedre styr på arbejdsprocesserne, du skaber gennemsigtighed mellem ledelse og medarbejdere, og hverdagen bliver nemmere. Tracelinks store fleksibilitet gør det muligt at tilpasse systemet, så du får en løsning, der passer til netop din virksomheds arbejdsbehov.

Ved at booke en demo med en af vores konsulenter, kan du blive klogere på, hvordan Tracelink kan optimere din forretning. Vælger du at abonnere på Tracelink, hjælper vores konsulenter med at sætte systemet op; så du får konfigureret netop de moduler, der er nødvendige for at styre arbejdsprocesserne i din virksomhed. Derefter kan du selv gå i gang med at oprette virksomhedens medarbejdere som brugere og indføre oplysninger om din produktion, ordrer, indkøb el.lign.

Hvordan du kommer i gang

Det vi gør

Når du booker en demo, præsenterer vi dig for Tracelink baseret på din virksomheds branche og primære behov.

Det du skal gøre

Vi forventer, at du har afklaret dine behov til planlægning og styring af arbjedet i din virksomhed inden vores møde.

Det du kan forvente

Implementering er inkl.:
1. Data import
2. Opsætning
3. Uddannelse
4. Support

Pris for Tracelink

Betal kun for det, du har brug for

Ingen virksomheder er ens, og derfor er der variation i prisen. Det endelige beløb afhænger af hvilke behov og dermed moduler, du har brug for samt det antal brugere, der skal benytte Tracelink. Læs mere her.

Vi anbefaler derfor, at du tager en uformel samtale med én af vores konsulenter, så vi kan skræddersy en løsning, der passer til dine behov. Til den efterfølgende demo præsentation, vil du få indblik i de funktioner, der matcher de behov, du nævnte til samtalen.

Få et uforpligtende tilbud

Hvordan kan Tracelink løfte din virksomhed?

Tracelink har allerede hjulpet hundredvis af virksomheder med produktionsplanlægning, timeregistrering på medarbejdere, sporbarhed på varer, ordrehåndtering, lagerstyring, kontrol af indkøb, varemodtagelse på tablet og kvalitetssikring. Derfor tror vi på, at vi også kan hjælpe dig.

Vi værdsætter vores kunders ønsker og forslag, hvorfor vi har oprettet mere end 30 forskellige moduler, så din virksomhed kan få netop den løsning, I har brug for. Vores konsulenter hjælper med, at du får den nødvendige viden til at anvende systemet, så alle brugere får en god introduktion til de forskellige funktioner og moduler.

Mangler din virksomhed et effektivt mini ERP-system til planlægning, ordrestyring, lagerstyring, tidsregistrering eller dokumentation, så kan Tracelink afhjælpe mange manuelle arbejdsopgaver, så virksomheden kommer hurtigere i mål med opgaverne, kvalitetten sikres og deadlines overholdes.

Simpel software, let tilgængelighed

Spar tid og penge på et stort forkromet ERP-system. Vælg Tracelink i stedet
Nemt at tilpasse funktionerDen uøvede bruger i fokusKonkurrencedygtig prisAltid suverænt god service